數記賓卡 Barkadahan 係邊到買?

我想買張 數記賓卡 Barkadahan, 但去到鴨記都搵唔到!
請問 c hing, 呢張咭既封面係點/張咭又係點既樣?
係邊一檔有得賣? 我去過公廁附近都冇.....請幫忙! :D

鴨記是沒有 Barkadahan賓卡買到

只有另一種數記印尼卡sahabat setie的卡,有免費網內sms
公廁向前行過了汝州街紅綠燈第一檔有售
http://board.phonehk.com/viewthr ... &extra=page%3D1

回復 2# cnzstom
多謝 c hing 報料, 呢張好似幾好, 唔會過期.....

只有另一種數記印尼卡sahabat setie的卡,有免費網內sms
公廁向前行過了汝 ...
cnzstom 發表於 2010-11-11 11:19

幾錢 ?   

cnzstom兄, 請問呢張咭點 check balance?
點先知係冇限期...?

回復 4# laiepc
$50 一張!

公廁向前行過了汝 ...
cnzstom 發表於 2010-11-11 11:19

(數記網無這張卡資料)......是 數記直接出的 or 第三方出的 ?

點解要用賓妹電話卡呢?有咩著數架?

#5  查話費按*#132#,或以save在電話部內
#7 數記直接推出(任何時情請不要依靠網上的世界,有時都要看清楚真實世界)
#8 有免費網內sms及上網的儲值卡,及該卡沒有限期,50元可以用一世(直至數記結業)

/forum/viewthread.php?fid=44&tid=1527472&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page