想幫朋友問, 出一部E63, 那裡又平又多優惠?

想幫朋友問, 出一部E63, 那裡又平又多優惠?

因為先達很怕被搵苯, 不敢去

thank ching

衞訊................
有無 HSBC 信用卡 ?
http://www.hsbc.com.hk/1/2/speci ... 1_HPB_M_CRDSPD_01_C

點解唔買E5 重買E63?
起碼CPU 快好多, RAM 又多.

我有hsbc credit card

另外E5 & E63, 邊部平D?

出E5啦,電力續航力勁過E63成倍,
又有256ram,E63只得128。
可能係os比較新做左優化。

至於其他野比較下,當然係E5 C/P值高d

衞訊................
有無 HSBC 信用卡 ?
john2000 發表於 2010-11-11 21:03

咪鬼去衞訊買機,又無乜優惠,d salesman質數又參差,
上次買BB 9300貼張保護貼,貼到鬼五馬六
攪到我要比錢貼多次:curse::curse:

回復 4# s9802855

http://www.hsbc.com.hk/1/2/speci ... 1_HPB_M_CRDSPD_01_C

你登記左先 , 睇下有幾多 % 回贈, 跟住去 新城市廣場 買電話

記住 要 星期 五, 六,日 及攞張單去 新城市廣場 三樓 HSBC 最紅 counter 登記 .

回復 5# m45smg
但 E63 粒電係 1,500mah.... E5 得 1,200mah....
唔通 E5 真係優化左 os?

咪鬼去衞訊買機,又無乜優惠,d salesman質數又參差,
上次買BB 9300貼張保護貼,貼到鬼五馬六 ...
m45smg 發表於 2010-11-11 22:26

你去百記/馮宅咪又係一樣

上次買BB 9300貼張保護貼,貼到鬼五馬六 ...
m45smg 發表於 2010-11-11 10:26 PM

我諗應該間間分店唔同啦,我上次陪朋友去中環果間買手機,任試任玩,貼保護貼都ok,又有贈品,正價黎講服務同瘋宅果d差唔多啦