咩儲值卡打IDD抵

想買番張儲值卡打IDD
有咩卡系抵用?咩台都無所謂..
最緊要鴨記有得買

DEL................

....................DEL

回復 2# apliucard

1毫子都唔洗既系咩方法?

頭先買左張港X通..本地/IDD全中國都系0.14..
60蚊張,,有98蚊儲值..頭3個月每月仲送10蚊
唔計果10蚊..計落每分鐘都系0.08應該都算抵到爛?

以後真系直頭買理D打番大陸算,用上台卡打果D..最平都要0.11
0.08真系好鬼抵

回復 4# `hiu

你知道有甘平的卡
    還在網站發貼請教網友
    有冇搞錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唯有删除上述方法.......

回復  `hiu

你知道有甘平的卡
    還在網站發貼請教網友
    有冇搞錯!!!!!!!!!!!!!! ...
apliucard 發表於 2012-4-9 20:30

我都系去到見到有張咁既野先買
原先我都只系知PEOPLES 0.25/MIN理張卡炸..
不過都多謝CHING你

我都系去到見到有張咁既野先買
原先我都只系知PEOPLES 0.25/MIN理張卡炸..
不過都多謝CHING你:xd ...
`hiu 發表於 2012-4-9 20:44

大家交流交流
不過港澳通卡是0.14元一分鐘,但是一個月要扣2.5元,仲係90天期。
多打電話就抵
請問用什麼網絡

大家交流交流
不過港澳通卡是0.14元一分鐘,但是一個月要扣2.5元,仲係90天期。
多打電話就抵
請問用什麼 ...
apliucard 發表於 2012-4-9 20:57

我理張就系港澳通..驚俾人話打手所以頭先打左港X通
D檔主系話用PCCW,但我番來開左系用3(2G)
系180天期..岩岩開通,到10月6完
有好多檔果張卡都系貼 充200送20既LABEL
我買果檔系貼 新客戶於2月18-6月30前使用,送多$30通話費
不過檔主話果$30系由開通下一個月開始,分開3次每個月送$10

中華遊卡仲抵打

香港至大陸0.125元/分鐘
香港打香港0.25元/分鐘

中華遊卡仲抵打

香港至大陸0.125元/分鐘
香港打香港0.25元/分鐘
apliucard 發表於 2012-4-10 19:17

不過唔知鴨記賣幾錢呢..
遲D用完張港澳通再去鴨記望下理張..
港澳通咁用法只需0.06系我有史以來用過最砰既方法(包埋每月送$10連續3個月果$30)