請問有無師兄用數碼通4G無限plan BT?

請問有無師兄用數碼通4G無限plan BT?
唐樓用戶

(Sent from HKEPC iPhone app)

有,村屋用,用左好奈,一個月大約dl 200-300g

回覆 2# yeeyee2004
如果你所指的是無線固網寬頻的話現在是絕無可能的事,一年前數記已更改為限量8GB,若你可以這様繼續用我也無須在123開多張無限PLAN當固網用!

回覆  yeeyee2004
如果你所指的是無線固網寬頻的話現在是絕無可能的事,一年前數記已更改為限量8GB,若你 ...
naive 發表於 2014-6-21 21:35

你完全無睇過依家啲plan。乜123仲有無限3G咩?

via HKEPC Reader for Android

回覆 4# Brainstomer
睇嚟是你無看真我說什麼! 都話係一年前已改例,那我當然在去年最後一刻還有無限PLAN的時候已開新卡!另外我現還有2号碼要轉台去純3G Plan,我當然有做過功課而你亦會想不到是什麼大的台!

回覆  Brainstomer
睇嚟是你無看真我說什麼! 都話係一年前已改例,那我當然在去年最後一刻還有無限 ...
naive 發表於 2014-6-22 01:58

所以話你無睇依家啲plan , Smartone 4G無限回歸乜你無聽過?

我用緊個係舊plan,係4g 無限plan,e+新plan都有不過貴d

所以話你無睇依家啲plan , Smartone 4G無限回歸乜你無聽過?
Brainstomer 發表於 2014-6-22 02:59

要比下台階人既

回覆 6# Brainstomer
哦!原來想講這些要加嚿幾水的附加費那就留給你慢慢享用了!(加埋仲貴過用網上行) 我一直所指的是家居固網寬頻( 而樓主亦聲明在唐樓及BT ) 及盡量不須拆開手機sim卡換來換去用或者要射wifi過電腦那種;若想講淨手機使用上網的話我夠識暗盤價208再開張數記5GB卡已夠自用!