你講到違反合約咁咪告佢囉
人地比快D速度你果陣你有無比返多D錢人?如果無既時候憑咩要求你比正價既時候人地要比返高過正常既速度你?

你有無打算告埋佢之前比多左速度你違反合約寫既384?

咁姐係你用咗幾多GB?
鴨仔 發表於 2016-12-2 23:29

目前4.XX GB

你講到違反合約咁咪告佢囉
人地比快D速度你果陣你有無比返多D錢人?如果無既時候憑咩要求你比正價既時候人 ...
我要買電腦 發表於 2016-12-2 23:29

之前一直也沒有再被LOCK速, 合約亦無列明長期佔用再被LOCK速, 其他人也可以仲有0.5X,
所以我肯定"再"被LOCK速,而合約亦無列明這個"再"被LOCK速,  而不是調整所有人速度至0.38

如果佢係執行合約 列明384, OK, 我比, 調整所有人速度至0.38,我不投訴
但而家不是 ,  其他人也可以仲有0.5X , 我只係開住黎看新聞, 之後即被再LOCK,  得0.38, 佢合約無列明長期佔用再被LOCK速, 無列明超過指定DATA再被LOCK速, 一個有0.5X  一個之後得0.38 , 佢無問題??

又係呢d點解拉我唔拉人地嘅理論

之前一直也沒有再被LOCK速, 合約亦無列明長期佔用再被LOCK速, 其他人也可以仲有0.5X,
所以我肯定"再"被LO ...
林卓希 發表於 2016-12-2 23:37

得些好意須回手
唔好咩都要賺盡佢小小野就嘈生晒啦

既然你咁自信話問題係佢度,支持你出律師信告到佢道歉,記得update我地!!

限速Plan速度測試

其實個個都差唔多,唔洗咁嬲wo CHING

得些好意須回手
唔好咩都要賺盡佢小小野就嘈生晒啦

既然你咁自信話問題係佢度,支持你出律師信告到佢道 ...
我要買電腦 發表於 2016-12-2 23:44

如果比你,平時用開有0.5x, 因為開一開睇新聞之後得番0.38  
但其他人有0.5x,不是0.38  而佢合約無列明會再被限速
你又服唔服??

人地hkbn, smc , sun mobile都有列明超過5gb,2gb 再限速,佢無列明再限速,乜sms也冇通知 ,一個有0.5x 一個得番0.38
不是再被限速,是什麼??

佢限唔限都係慢到嘔

限速Plan速度測試

其實個個都差唔多,唔洗咁嬲wo CHING
NOSTALE 發表於 2016-12-2 23:49

我一直也有呢個速度,今早也有呢個速度,因為開一開睇新聞之後得番0.38   
但其他人不是0.38, 佢無列明會再被限速 , 所以我先嘈

點解人地粒魚蛋大過我果粒
限速cap384
又唔等於任何時候比384你
要睇份合約寫左乜