請問現在有沒有半年的月費PLAN?

其實想過過冷河而已...

甚至更短~

其實想過過冷河而已...

甚至更短~
photohk 發表於 2017-7-6 18:57

見 HKBN 有個無合約 plan,可以問下

https://apply.hkbn.net/broadband ... d&utm_term=hkbn

見 HKBN 有個無合約 plan,可以問下
hero9500 發表於 2017-7-6 19:12

指是這個?
    $90/ 月
合約期: 無限制^

請問有否人試過?

指是這個?
    $90/ 月
合約期: 無限制^

請問有否人試過?
photohk 發表於 2017-7-6 19:51

用CMHK網絡

質素一定差過SMT HK

用CMHK網絡

質素一定差過SMT HK
NOSTALE 發表於 2017-7-6 19:52

即係話,若係想過冷河
走去數記申請把號碼轉入儲值卡,
然後走去想轉入的台再申請上台月費plan.
這樣會較好???

不過,請問這樣穩陣嗎?

即係話,若係想過冷河
走去數記申請把號碼轉入儲值卡,
然後走去想轉入的台再申請上台月費plan.
總好 ...
photohk 發表於 2017-7-6 19:56

HKBN 無合約 Plan 係租用CMHK網絡 不是租用SMT HK

如果短期用係無問題     

但你半年咁耐  我提你傘..... CMHK網絡真係較差 特別室內

HKBN 無合約 Plan 係租用CMHK網絡 不是租用SMT HK

如果短期用係無問題     

但你半年咁 ...
NOSTALE 發表於 2017-7-6 19:59

我諗住好短期,一個月內轉走
就係唔知有沒有手尾跟?

我諗住好短期,一個月內轉走
就係唔知有沒有手尾跟?
photohk 發表於 2017-7-6 20:01

HKBN 無合約Plan 提前一日取消就 OK

HKBN有寫明

HKBN 無合約Plan 提前一日取消就 OK

HKBN有寫明
NOSTALE 發表於 2017-7-6 20:02

過往我轉台,都係我轉入的那個台會幫我搞,
hkbn都係可以等由我之後轉入的那個台去搞就得吧?

過往我轉台,都係我轉入的那個台會幫我搞,
hkbn都係可以等由我之後轉入的那個台去搞就得吧? ...
photohk 發表於 2017-7-6 20:05

你要問HKBN

你轉入HKBN 應該都係HKBN幫你搞