聯通從化卡實名疑問

淘返嚟用咗年幾主要收短訊用, 最近想試買數據返大陸用, 發覺用短訊同app都失敗, 試埋連打電話都唔得, 係咪已經被停機?

如果係呢張卡做唔做到實名?  去番禺區做唔做到?

因為無打過電話所以無記錄, 而家想打又打唔到, 有大卡有收過嘅短訊記錄, 夠唔夠資料實名?

請比D意見.

如果確定係聯通的從化卡,據之前賣卡的淘寶賣家講應該無得轉名。除非你搵得返原本果個人。
不過有唔少師兄都成功轉名其他卡種,你都可去試試。

如果確定係聯通的從化卡,據之前賣卡的淘寶賣家講應該無得轉名。除非你搵得返原本果個人。
不過有唔少師兄 ...
tp380 發表於 2017-7-8 17:08

如果實唔到咪開通唔返?  我想用咋, 實唔實名無所謂的... ...

實名過嘅師兄請分享下經驗.

樓主有冇登入過營業廳查詢張卡狀態?

樓主有冇登入過營業廳查詢張卡狀態?
wukw 發表於 2017-7-8 20:27

入去看到"当前状态:未实名全停机"

但是剛試過, 收到短訊的, 但是打不到電話... ...

有可能救到嗎?

入去看到"当前状态:未实名全停机"

但是剛試過, 收到短訊的, 但是打不到電話... ...

有可能救 ...
neo338388 發表於 2017-7-9 00:18

正常全停冇得救,但世上重會有奇積,ching你可上去廣州睇下實唔實到名

我也有張从化聯通半停机只可收信息 請師兄幇忙怎樣可實到名

今年3月去廣州試過將聯通從化轉名,需要3個通話記錄同2次充值記錄先可以轉名,不用大卡

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

怎樣實名 需要什么手續睇下有無得复活

停了机了沒有通話記錄  也沒有充值是無得求