有冇可以分享下lyca卡speedtest?

想知道值唔值得MNP

via HKEPC Reader for Android

我都想知

想知道值唔值得MNP

lwlbanana 發表於 2017-7-9 16:54

講真有好多其他卡可選擇,如果只是普通用途都還可以,上youtube都還可以,只是ping值高,速度2-4MB左右(無限上網),如果選1GB一個月的速度係快,但不會選這卡。

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

講真有好多其他卡可選擇,如果只是普通用途都還可以,上youtube都還可以,只是ping值高,速度2-4MB ...
綜合之之綜合 發表於 2017-7-16 19:28

請問無限係咪49蚊嗰個plan?用過10GB係咪即落地獄128?

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android

請問無限係咪49蚊嗰個plan?用過10GB係咪即落地獄128?

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android ...
jetflyer 發表於 2017-7-16 20:09

開plan時已經count 10240MB用量

開plan時已經count 10240MB用量
Tak08 發表於 2017-7-17 09:52

唔好意思,唔明你讲咩!即係10GB完全上唔到網?

唔好意思,唔明你讲咩!即係10GB完全上唔到網?

jetflyer 發表於 2017-7-17 10:03

開plan時已經寫到明用量 10240MB
想知10GB後點自己俾$49試下

開plan時已經寫到明用量 10240MB
想知10GB後點自己俾$49試下
Tak08 發表於 2017-7-17 10:12

你同我知一樣咁多!   

不過成日斷訊號