食蕉中心新增分店:新界區有得做萬能卡MNP+HEHE增值券優惠

我唔知道有無師兄貼過,若有,我講聲唔好意思!

(1) 俗稱「食蕉」的「手提電話直銷中心」在元朗賓印頻密出沒地帶新增分店,地址為:

新界元朗擊壤路十四至十八號祟德大廈地下A號舖,位置:元朗(西)巴士總站,68M分站車坑斜對面近足球場。

前往方法:

(A) 鐵路:西鐵線朗屏站B2出口,左轉沿行人天橋步行直到元朗(西)巴士總站 (不需進入元朗廣場),
望到足球場後向左落橋,過一條馬路即到。

(B) 輕鐵:任何途經大馬路的輕鐵路線,於豐年路站下車,以行人天橋進入元朗廣場後
進入元朗(西)巴士總站,望到足球場後,過一條馬路即到。

(C) 巴士:乘坐任何以元朗(西)巴士總站為終點站路線;或途經大馬路的巴士路線,
並於元朗警署、馬會投注站、元朗廣場、喜利徑分站下車。

(2) 服務:
與其他食蕉分店相同,本人今日(7月9日)向能以廣東話回應我的職員查詢,得到以下回應:

(A) 元朗分店可做萬能卡MNP,與銅鑼灣一樣,只需繳付卡價$80,所有客人統一逢星期五轉台,不得異議。

(B) 現時萬年卡未有MNP服務。

但我無問到這間分店是否可以做HEHE卡MNP,但萬能卡做到,HEHE應該有掛?

(C) HEHE增值券優惠:半價買$50HEHE增值券,送營多撈麵一包,請見附圖。
附圖為在元朗大馬路及西鐵站一帶派發的手挽袋連宣傳單張。

以上內容如有錯誤,歡迎指正!

宣傳單張

上星期個哥哥先同我講明香港人無優惠,淨係得買三送一 我仲買左六張五十蚊券
可能真係唔同職員唔同做法

回覆 2# yth919
搵個印印幫你買,包麵送俾佢

我唔知道有無師兄貼過,若有,我講聲唔好意思!

(1) 俗稱「食蕉」的「手提電話直銷中心」在元朗賓印頻密出 ...
TE7489 發表於 2017-7-9 19:04

嘩,印印姐姐一定好開心!
------------------------------------------------------------
Ayo segera ajak teman. teman dan saudaramu GRATIS!
Bila kamu orang Indonesia, tunjukkan HK ID, kamu bisa dapat 1pc. Sim card GRATIS "Setiap hari telpon termurah dan terbaik" GRATIS! Cepat datang.
----------------by Google Translate----------------------
Let's get a friend. Your friends and relatives are FREE!
If you are Indonesian, show HK ID, you can get 1pc. SIM card FREE "Everyday cheapest and best call" FREE! Come quickly.
------------------------------------------------------------

上星期個哥哥先同我講明香港人無優惠,淨係得買三送一 我仲買左六張五十蚊券
可能真係唔同職員唔 ...
yth919 發表於 2017-7-9 19:37

我無問過他們嗰優惠包唔包香港人,有興趣的師兄可以直接去元朗問。

但如果嗰優惠真係歧視香港人,應該呢度嘈得好犀利。

嘩,印印姐姐一定好開心!
Ayo segera a ...
steve3388 發表於 2017-7-9 20:05

如果淨係元朗有都幾麻煩,值得為張免費卡長途走入元朗?

定係其餘食蕉都有呢個優惠?

$50劵又半價,又三送一,好平喎,cwb 沒有so, 重要五送一, 有個套餐優惠也是要求要有印印身份証才能買,真無趣,已經決定用完所有劵就會一走了之

半價真係好平............
荃灣銅鑼灣冇優惠?冇半價?

唔會投訴歧視香港人啦⋯⋯人地姐姐拋夫棄子咁來香港打份奴隸工好辛酸架,自己比錢買啦,hehe 卡對香港人來說,比正價買來用都抵用啦⋯⋯

都唔算係歧視,正如店舖對遊客有優惠,大家又走投訴佢歧視本地人咩!

via HKEPC Reader for Android