[資源] 人仔台做問卷送10雞活動

今早睇到個SMS係由人仔發過來,跟指示做問卷,全程唔洗3分鐘。
有無Ching都收到相同訊息邀請?

問卷邀請SMS

提交問卷後的訊息

註: 只限儲值卡用戶

幾個月流失咁多客,仲唔問下服務有咩要改善咩

CMHK網絡差,死證都無得點搞

問黎都多X魚

CMHK最大問題係FDD-1800MHz

indoor慢過鬼原因,係4G LTE 得5MHz X 2    其餘要留返做Voice

如果CMHK 4G LTE 拎曬10MHz X 2 黎做     
Voice肯定無法維持服務 又斷線,又潛水聲

收集左意見但無能力(心)改善, 收集黎都乜?

有冇人知如果冇收到短訊既話,照玩會唔會有獎賞?

有冇人知如果冇收到短訊既話,照玩會唔會有獎賞?
stern123 發表於 2017-7-17 22:17

試左.....沒有

幾個月流失咁多客,仲唔問下服務有咩要改善咩

CMHK網絡差,死證都無得點搞

問黎都多X魚 ...
NOSTALE 發表於 2017-7-17 21:02
如果閣下想該公司改善的話,應支持於閣下住居的屋苑天台安裝基站,到時閣下又反對

CMHK最大問題係FDD-1800MHz

indoor慢過鬼原因,係4G LTE 得5MHz X 2    其餘要留返做Voice

如果CMHK 4G LTE 拎曬10MHz X 2 黎做     
Voice肯定無法維持服務 又斷線,又潛水聲
NOSTALE 發表於 2017-7-17 21:15
話音通話佔幾百KB

buzz_ 發表於 2017-7-17 21:49
大家應該要提供改善方案和詳細內容

buzz_ 發表於 2017-7-17 21:49

呢層要問關公啦。

儲值卡有得逐分鐘計飛線就好

之前幫LiteData / 42mbps plan 班客free upgrade,
我用緊21mbps plan 就百無,

只求留住班平價客,比緊貴d plan 就乜都無,
夠期我都想走