[教學] 中國電訊日租卡

有無師兄成功係中國電訊用回鄉卡出到日租卡?!

已親身係中國電信(羅湖村分店)問左,實店係無日租卡買既!!

我在華強附近通天地買的,跟住走去中國電信營業廳用回鄉咭做了實名。

我在華強附近通天地買的,跟住走去中國電信營業廳用回鄉咭做了實名。
erlamic 發表於 2017-7-19 00:49

幾錢一張? 特貴?

via HKEPC Reader for Android

去年11月買的,我買貴了要100人仔

應該都要月費

有無師兄成功係中國電訊用回鄉卡出到日租卡?!
cmcoe 發表於 2017-7-18 22:49

教學 ????
你中移回鄉卡都實到名, 點解 中電訊唔得 ?
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 1876&highlight=

去年11月買的,我買貴了要100人仔
erlamic 發表於 2017-7-19 08:19

有幾多錢可以用? 回贈個d?

via HKEPC Reader for Android

回覆 6# Botti

我自己試左得果2張,寫教學出黎分享經驗!張飛享就用曬d 錢,吾諗住充!想試電信呢張,之前有post d c hing 話去到營業廳都冇得買。自己係淘寶問,間間都話回鄉卡吾得,梗係上來問清楚!

回覆 4# erlamic

100 人仔吾諗!yahxx 都係$100 !但都係貴!
淘寶¥39 但要有大陸身分證號及名先肯寄!

可以,我本人就是用中國電信上台,月費19元包20mb, 這個套餐5年前開通,已經是絕版,好處可以國際漫遊,系香港都可以連3-4G上網,上大陸網係香港不需要翻場,直接上qq音樂。