其實多唔多人年年轉台?

其實多唔多人年年轉台? 定係續約OFFER 好就唔轉既人多?

百貨應百客,轉唔轉台係睇個人需要,無固定答案。

你不如講清楚自己的處境,等其他師兄俾意見你。

其實多唔多人年年轉台? 定係續約OFFER 好就唔轉既人多?
青島 發表於 2017-7-26 22:07

一般一綁都綁兩年喎。
年年賠錢轉台?
係都兩年一轉啦………(加監嘅想走都無得走添………)

我3台主號碼由2002年2G年代去到而家,冇話咩offer,iphone出左咁多年就KEEP住用iphone plan

都係早幾日問CS先知我係由2002年開始用

PCCW號碼(轉左用1010) 由2005年開始用

青島 發表於 2017-7-26 22:07

暫時只會用smc 和csl. ,smc 市區收得好,而csl. 就效區收得好

smc 續約時,有機會平過新上台客戶少少,而csl. 就續約除時貴過新上台

所以一直用smc

有平就會轉, 941 好明顯係好差.

估唔到3, 原來不錯.

回覆 7# youhello507

3個網呢幾年好左好多,我先唔會轉

回覆  youhello507

3個網呢幾年好左好多,我先唔會轉
冷 發表於 2017-7-27 01:14

都係睇地區,3其實唔差的,CMHK除死網絡,接收比一年前係改善咗,反而HKT合併咗,頻譜少咗就向到玩技術嘢,賣廣告sell速度,老老實實,除非無限plan,真係行到600Mb又如何,同21/42分别有幾大
不過真係百貨應百客,入得EPC嘅C兄C姐係另一層次,岀面D人係唔明依班人做緊乜
旁人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿