[操作疑難] 請問去馬來西亞有咩卡推介?

去五日,有咩推介? 數據越多越好
謝謝

去五日,有咩推介? 數據越多越好
謝謝
JasonSting 發表於 2018-2-3 05:56

AIS SIM FIY東南亞17國 8天4G無限上網卡

https://datasimstore.com/ais-sim-fiy17-84g_p0106.html

ps:鴨記$80-85

如果想要更多數據,在馬來西亞機場出吧

Maxis Hotlink算馬來西亞最強最好嘅台

自由鳥,係759賣$60 用到5天。

via HKEPC Reader for Android

AIS SIM FIY東南亞17國 8天4G無限上網卡

ps:鴨記$80-85

如果想要更多數據,在馬來西亞機場出吧

Maxis ...
laughing 發表於 2018-2-4 03:33

機場厄人, 少看為妙

機場厄人, 少看為妙
pikpikpik 發表於 2018-2-4 23:58

厄人?

厄人?
laughing 發表於 2018-2-5 00:48

哩d野一日幾蚊吉令已經吃到飽

哩d野一日幾蚊吉令已經吃到飽

pikpikpik 發表於 2018-2-5 18:19

where buy?

where buy?
laughing 發表於 2018-2-5 19:14

出town買啦

出town買啦

pikpikpik 發表於 2018-2-5 22:40

點解要周街揾卡買?一定揾到?我就唔會為慳果幾十蚊浪費時間周街冲!

機場係厄人既,大把人投訴,一早收檔啦!

又講唔出你所謂既一日幾蚊吉令已經吃到飽邊度買

點解要周街揾卡買?一定揾到?我就唔會為慳果幾十蚊浪費時間周街冲!

機場係厄人既,大把人投訴,一早收檔啦! ...
laughing 發表於 2018-2-6 01:28

話機場厄人又過咗少少,但佢哋只賣啲貴少少嘅package,出town買有啲平啲嘅package亦係事實。

出到town大把鋪頭有show啲卡banner賣卡,不過你預咗店員十問九唔知,一切靠自己,機場起碼會幫你set好曬用到先走。

幾零吉有任用果啲應該係3G,香港人會嫌佢慢,如果係Celcom就更加要祝你好運,上次去Legoland,個商場得Celcom卡賣,買咗張用,用到我媽媽聲。