[操作疑難] 想問最平最抵用限速21MB係邊間??

而家用緊SUN Mobile $96 21MB 限速 5GB Plan---->個Plan夠晒我用, 暫時OK滿意.
但合約到期了.
想問而家最平最抵用係咪仲係佢, 因為想格下價, 好耐無留意了.
Thx~~Ching

我都用跟SunMobile,差唔多仲有2個月到期,SMS 叫我續約,佢官網Offer 那D 自動續約Plan,全部連埋行政費都要過100 蚊...
如果屆時都係咁,可能想轉會...

*免費登記成為The Club會員並升級選用此服務計劃可享首12個月每月$30月費折扣優惠,另須繳付每月$18之港鐵/隧道/流動電訊牌照/行政費
=========================================
21 Mbps Plan(佢應該Show 那個價錢有D Error,估唔會$148):

21Mbps Plan

=========================================
42 Mbps Plan:

42Mbps Plan

梗係"豉油鳥"啦

梗係"豉油鳥"啦
wukw 發表於 2018-2-4 07:24

E+等緊個價
應該平佢老母18蚊左右

聯通上台 $80/月
要信用卡自動轉賬

我sunmoblie $96 都唔想再搵
網上續左1年
送半年即時波馬

Which other company good to move on please?  Thank you.  

Don't like the idea have to be locked in for another year.  Was free of contract

我都用跟SunMobile,差唔多仲有2個月到期,SMS 叫我續約,佢官網Offer 那D 自動續約Plan,全部連埋行政費都 ...
Dundee 發表於 2018-2-4 01:43

Exactly同你一模一樣
我都"懷疑"佢續約嗰個21Mbps Plan最後應該只順俾番$96搞掂.
佢出面嗰個月費寫$148真係嚇鬼死人

我到而家都唔夠膽按續約, 淨係睇字已經好唔清楚

我sunmoblie $96 都唔想再搵
網上續左1年
送半年即時波馬
stephen3141 發表於 2018-2-4 10:28

Exactly一模一樣
馬波真係冇咩用.....

你續完之後係咪仲係俾$96???

E+等緊個價
應該平佢老母18蚊左右
viviwin123 發表於 2018-2-4 09:01

自由鳥係咩價??
係咩For漫遊客嗰啲??