呢家係咪無哂$96 5G plan?

Sun Mobile send sms黎叫人快啲續約
又話唔續就沒96
重要提示:閣下的服務計劃合約即將到期,承諾期後每月服務費為$158。如欲以月費$78續用而服務計劃內容不變,登記人請從速致電77733838或登入 sunmobile.com.hk/account/renew/ 辦理續約手續啦!於門市簽約更可以優惠價選購指定手機。另需繳付每月$18之行政費及簽訂12個月承諾期並受條款及細則約束。查詢/取消77771010  

打開佢條link得116同146

可能係,遲D 可能轉晒 $78 5GB~

有舊文指3台做緊$78 5GB FUP 限速21MB豁免合約期內隧道費。

樓主轉台仲好啦。

唔奇,hkbn網站5GB 21M正價都已加到118蚊

又話唔續就沒96

打開佢條link得116同146 ...
hk11 發表於 2018-2-6 15:41

just dump this piece of shit called sun mobile

回復 1 #hk11

仲可以透過出機加監自己既

via HKEPC Reader for Android

又話唔續就沒96

打開佢條link得116同146 ...
hk11 發表於 2018-2-6 15:41

directly talk to CS officer, never use this kind of link

有舊文指3台做緊$78 5GB FUP 限速21MB豁免合約期內隧道費。

樓主轉台仲好啦。 ...
TE7489 發表於 2018-2-6 15:47

right, better switch to another service provider

一定唔會咁快加價,今年年中打後hkbn合約開始到期潮,csl一定會出招搶返D客。

via HKEPC Reader for Android