有冇平過華龍卡 可mnp推介?

依家用緊4g華龍卡 165蚊1年 有2GB 4G限速數據
如果一年只要通話300分鐘 唔用數據既話 (因已買 3 萬能咭 同埋 club sim) 有冇平啲 + 可 MNP 嘅選擇?

IMC 3GB 1000 分鐘 $98

via HKEPC Reader for Android

依家用緊4g華龍卡 165蚊1年 有2GB 4G限速數據
如果一年只要通話300分鐘 唔用數據既話 (因已買 3 萬能咭 同 ...
cschan3 發表於 2018-2-15 15:49

華龍第2年可改98蚊年plan

pkf 發表於 2018-2-15 16:08

IMC 第二年$68續一年, 保留餘額同埋有得送1GB+200分鐘。

無錯,IMC上個月開始提供$68續期一年的計劃,所以IMC卡仍然是抵過華龍。

不過樓主一年只用三百分鐘通話時間的話,正常人係會用哈佬而非年卡,
因為哈佬養號一年只收$40,任何一張年卡都做唔到呢個價。

無錯,IMC上個月開始提供$68續期一年的計劃,所以IMC卡仍然是抵過華龍。

不過樓主一年只用三百分鐘通話時 ...
TE7489 發表於 2018-2-15 16:45

如果樓主係4G + 3G機, hello係ok, 但我已經頂唔順hello 2G.

一係換機, 一係換卡

pkf 發表於 2018-2-15 16:08

唔系$148咩?

唔系$148咩?

topwai~威威 發表於 2018-2-15 22:25

有啲艇仔做緊98

有啲艇仔做緊98

pkf 發表於 2018-2-15 23:41

只見肥花有, SSP 全部冇做MNP的。

有啲艇仔做緊98

pkf 發表於 2018-2-15 23:41

一定要 MNP 就唔易做到呢個價吧?