真0月租聯通1卡2號接聽電話免費?

無需月付6蚊,印象接聽電話要扣錢,今日查帳單及清單發現最近2個月接聽來電無收費,係我印象記錯還是真免費?

手机长途漫游费明起取消自动生效无需申请-新华网 - 新华社

2017年8月31日 · 中国联通表示,自2017年9月1日起,面向所有手机电话用户取消国内长途费和漫游费。国内语音通话接听免费,主叫通话资费标准按照用户原有本地语音通话资费标准 ...

http://www.xinhuanet.com/fortune/2017-08/31/c_1121573941.htm

via HKEPC Reader for Android

請問邊到有得買?

請問邊到有得買?

schmike 發表於 2018-3-5 08:41

肥花,yahoo

肥花,yahoo
格拉底 發表於 2018-3-5 08:59

用乜野題目可以找到?

用乜野題目可以找到?

schmike 發表於 2018-3-5 09:26

1. 未實名的早已被註消
2. 實左名的, 聯通轉名要原卡主一齊辦手續, 你出幾多錢買

用乜野題目可以找到?

schmike 發表於 2018-3-5 09:26

大陸卡,一卡兩號...
要撞手神,不竟已係絶版多年嘅卡,有都過千,乖乖地返深圳岀張日租好過

1. 未實名的早已被註消
2. 實左名的, 聯通轉名要原卡主一齊辦手續, 你出幾多錢買  ...
Botti 發表於 2018-3-5 09:45

要搵埋卡主一齊上深圳轉名,無一千以上應該無人咁得閒同你攪。
仲有大家都忽略咗張卡同時有一個永不充值都唔會過期既香港號碼,呢個價值都唔細

要搵埋卡主一齊上深圳轉名,無一千以上應該無人咁得閒同你攪。
仲有大家都忽略咗張卡同時有一個永不充值 ...
m92fshing 發表於 2018-3-5 10:07

1000 都唔會轉... 上得去, 時間唔計, 飲食加車費都500以上.

1000 都唔會轉... 上得去, 時間唔計, 飲食加車費都500以上.
mcdull 發表於 2018-3-5 10:23

或者將來國家唔俾一人實名2張卡以上,到時就可能有人肯平價割愛