[操作疑難] Hello card 和 環球k60都無貨.......

各師兄,

少氣通 31/03/2018約滿, 準備mnp去儲值咭跳槽, 現用雙咭機.....

今日跑完環球問 k60 mnp, 店員話無貨, 叫我去中移動門市攪......

去到旺角西洋菜街, hello card 當然無貨啦, 叫我開78蚊咭, 最後無開鬆人.......

請問有咩咭可以暫時過住檔, 因為最終都想轉返 hello card,

因為其他咭, 全部都係 hello red card, 想方便 d射錢......

平均用1-1.5GB左右一個月, 唔算高用量..........

謝謝

trihalo

你mnp係想省錢,定係keep no

如果只係為左每月用1.5gb數據,不是keep no
每月1.5gb,去買3hk萬能年卡,$130用15.5個月,簡單方便,點解仲要浪費時間搞咁多野?為興趣?

btw,mnp版本 hello卡無貨,究竟係真係無,定係唔想做你生意扮無?

除左mk,仲有邊間門市可mnp hello?cwb?

你mnp係想省錢,定係keep no

如果只係為左每月用1.5gb數據,不是keep no
每月1.5gb,去買3hk萬能年卡,$130 ...
ka111 發表於 2018-3-5 23:40

mnp係想省錢.......

我主號依家用數記, 合約31/03到期, 個no. 想轉落儲值咭, 另一卡槽用緊豉油鳥, 到三月尾, 萬年卡會replace返豉油鳥, 所以主號想轉埋 hello, 用嚟打下電話, 射下錢

主號唔需要用 data, 用 data有萬年頂住

mnp係想省錢.......

我主號依家用數記, 合約31/03到期, 個no. 想轉落儲值咭, 另一卡槽用緊豉油鳥, 到三 ...
wlai888 發表於 2018-3-6 00:18

可以MNP去IMC年卡先, 之後用完再去返hello.

btw,mnp版本 hello卡無貨,究竟係真係無,定係唔想做你生意扮無?
ka111 發表於 5/3/2018 23:40

師兄講到咁白

keep no. only, Lyca only $10 can last for more than a yr

go CMHK shop law

trihalo
moslwc 發表於 2018-3-5 23:05

如果短期過檔, 好似尼個最平..........

如果短期過檔, 好似尼個最平..........
wlai888 發表於 2018-3-6 11:06

無錯,$38攪掂。
可用2激計劃2次,卡有效3個月