[資源] 數記 ( 舊客 ) 續約又有新玩法.......分享下

數記續約又有新OFFER.........

第一次就$106.00 , 由現在 384KB無限, 升級2m速度, 簽兩年約.......

第二次就$136.00, 無行政費, 提升到21m無限, 簽兩年約, 但無問有無FUP, 因為都鬆人, 又係果句, 舊客先有咋........

原本有兩個號碼係數記, 第一個傾唔埋欄, 走左!!!!

第二個號碼月尾到期, 依家狂CALL 我續約, 但.............太遲了, 準備鬆人........

如果有師兄有興趣續約, 可以一問$136.00個PLAN

多謝師兄分享。
我宜家用緊 $108+$18, 5GB 21Mbps, 之後 128kbps, 2年約,今年9月到期。
應該會走……

第一次就$106.00 , 由現在 384KB無限, 升級2m速度, 簽兩年約.......

第二 ...
wlai888 發表於 2018-3-7 12:28

5th 後限128

可以一問$136.00個PLAN

先前3街霸做緊$146真.無限,屎忽窿應該係衝著3街霸而來。

又係嗰句:經常在地底生活用屎忽窿無乜所謂,否則……

第二 ...

so expensive, I would say
go for 3 will be much ... cheaper

136無行政費咪仲抵過太陽台78+68?

錯。

正確答案是兩者不能直接比較,因為#3已經講明屎忽窿5GB後落地獄,
但兔仔台係5GB FUP後只降低優先次序。

$136 果個係 $118+18 FUP 5gb 之後 128kbps.  我知道因為我畀佢氹左入局  
(如果早啲有雀我唔會續約)

via HKEPC Reader for Android

$136 果個係 $118+18 FUP 5gb 之後 128kbps.  我知道因為我畀佢氹左入局   
(如果早啲有雀我唔會續約) ...
c14101 發表於 2018-3-7 19:49

哎呀.....禁福佳, 我因為走硬, 佢講完, 我都無問........

師兄咪硬食一嘢2年???

哎呀.....禁福佳, 我因為走硬, 佢講完, 我都無問........

師兄咪硬食一嘢2年??? ...
wlai888 發表於 2018-3-8 00:07

係,24個月約

via HKEPC Reader for Android