我都好想知
suiyan 發表於 2018-4-25 13:25

IPHONE 自動用setting 先??

本人一早已警告慎用IMC這間公司, 試過也怕怕...

本人一早已警告慎用IMC這間公司, 試過也怕怕...
winnerman 發表於 2018-4-25 13:48

有時價錢太平, 都要諗一諗..........

咁部平板係咪都有show lte? 會唔會部日水平板啲頻譜唔齊,無左1800/2600??

IPHONE 自動用setting 先??
wlai888 發表於 2018-4-25 13:28

iphone 自動 set 都係在 device 層面到. 我個人估計唔會係 sim 到 set 架. 何解要入 iphone 後再入 android 就可以用得 ? 假如果個ching話 "不如入 iphone 試下 work 唔 work" 咁就似乎合理D. 或許有新隱藏技術都唔定.

大家好

小弟買左張IMC 10GB卡但用唔到

打算用晌部平板 (Sharp SH-05G 水)上,插完卡,可以打電話,但就上 ...
manchars 發表於 2018-4-25 10:21

樓主搞掂未?

有時啲水貨機怪怪哋,要手動set APN.

IMC 似乎係不用設定 APN 的

Source :
edwardlee 發表於 2018-4-25 11:11

樓主Apn set hkcsl / pccw /  internet 得唔得?

IMC 似乎係不用設定 APN 的

Source :
edwardlee 發表於 2018-4-25 11:11

水貨機好多時不能自動設定, 要手動先得。

APN SET csl

via HKEPC Reader for Android