中移 kabayan, 網內0.03, 網外0.06,免月費
guru 發表於 2018-5-5 10:21

你點解唔叫佢用好朋友組合,呢個收費都係貴!

新卡開台會送2000 分鐘本地通話費,分十個月每個月送 200 分鐘。
porenee 發表於 2018-5-5 10:35

前提係樓主十個月用完送嗰二千分鐘同餘額後揼咗佢,卡駁卡咁用先至抵,
否則一定係哈佬同Trihalo最抵。

聯通積木 Plan 最平 $11c14101 發表於 2018-5-5 10:49

你叫人用一間日日死台的公司,樓主會斬開你一百幾廿碌架。

既然唔駛MNP,直接買一張哈佬或者Trihalo新卡咩得囉。

3 同 csl 的儲值卡都好。
cmhk 就唔係幾好,因為預設開數據,一不小心噤錯制開咗數據就每日扣$28.

你叫人用一間日日死台的公司,樓主會斬開你一百幾廿碌架。

既然唔駛MNP,直接買一張哈佬或者Trihalo新卡 ...
TE7489 發表於 2018-5-7 12:13

屋企人用緊積木Plan都唔係成日死,我自己都係用積木plan, 主要都係收訊息,暫時ok

屋企人用緊積木Plan都唔係成日死,我自己都係用積木plan, 主要都係收訊息,暫時ok ...
tcsw 發表於 2018-5-7 16:32

lee 個討論區提下建議都話要斬要殺, 好在有你出來講句公道說話姐   謝謝

屋企人用緊積木Plan都唔係成日死,我自己都係用積木plan, 主要都係收訊息,暫時ok ...
tcsw 發表於 2018-5-7 16:32

不是主號問題便不大了。

lee 個討論區提下建議都話要斬要殺, 好在有你出來講句公道說話姐   謝謝  ...
c14101 發表於 2018-5-7 17:09

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=44&tid=2438391

認真你就輸啦,你又唔係「張生」,又唔係Candymo,你回咗我POST一段時間,
我似咬住你唔放咩?

積木PLAN一個月$11唔係貴,但既然樓主唔駛MNP,當然揀用卡。