[操作疑難] 係 ssp買左中移動卡

大陸100蚊半年3gb果張

返到大陸用唔到      

via HKEPC Reader for Android

係唔係要實名後先用到 ??
或者你有無set正確apn : cmnet
或者你係想用whatsapp 發現用唔到?? : 大陸有長城, 大陸中國移動過唔到長城用唔到whatsapp

返到大陸用唔到      

via HKEPC Reader for Android ...
mankits2010 發表於 2018-5-16 23:07

影個封面來看看得嗎

街尾女人果到買
佢話買完就用得
返到大陸完全中伏
大陸網都上唔到

街尾女人果到買
佢話買完就用得
返到大陸完全中伏
大陸網都上唔到

via HKEPC Reader for Android ...
mankits2010 發表於 2018-5-16 23:31

1. 你部機有 TDD LTE 吧
2. 封面說要實名,不知有沒影響

Mate10  應該有吧.......

返到大陸用唔到      

mankits2010 發表於 2018-5-16 23:07

中伏是必然的,只因一個字"貪"
貪平嘅人去鴨記買卡要小心了,大把陷阱等緊你。
我去鴨記買卡只會去幾間睇,點解?因為有信譽有實力嘅舖絕對少之有少。
價錢係其次,比人呃,受苦嘅係你自己

中伏是必然的,只因一個字"貪"
貪平嘅人去鴨記買卡要小心了,大把陷阱等緊你。
我去鴨記買卡只會去幾 ...
論壇新手 發表於 2018-5-17 00:27

火爆哥算唔算?

大把陷阱等緊你。

寫明要實名的。
回覆 7# 論壇新手

收唔收到電話? 打唔打得出電話?