香港打長途返廣東省

我想由香港打長途電話返內地廣東省, 對方係固網電話, 宜家有無供應商 provide 免費 IDD 通話,  以前成日有人打電話來 promote 話唔收費, 但唔記得邊間供應商?

回覆 1# fredayeung

Comnet YouCLxxk 有免費無限打大陸IDD!

通話方便,質素唔錯,
試過...香港打台灣.....香港打廣州深圳.....台灣打台灣
平. ...
wanle 發表於 2018-10-19 18:35

打電話去中國用WeChat Out應該最平。去臺灣就通常用當地卡,包晒數據及電話。無咩機會需要用到WeChat Out.

via HKEPC Reader for Android

WeChat Out 得唔得?
打去中國只係八仙一分鐘
入錢有回贈
實際上平過八仙
唔知通話質素掂唔掂

via HKEPC R ...
jetflyer 發表於 2018-10-19 14:08

通話方便,質素唔錯,
試過...香港打台灣.....香港打廣州深圳.....台灣打台灣
平.

怪... 加左價個價單係 Nov 2017 架喎 .
mcdull 發表於 2018-10-19 15:51

我明你講咩啦
可能更新時唔記得改日期

mcdull 發表於 2018-10-19 15:51

唔同卡唔同價㗎!

加咗
前幾個月打係flat两毫一分鐘!

jetflyer 發表於 2018-10-19 15:33

有加價咩? 好似都係 0.2.. + 0.06唔係 0.26咩?

oic.. 因為我用 Rekanan .. 睇左 Rekanan 張價單.  ...
mcdull 發表於 2018-10-19 14:11

加咗
前幾個月打係flat两毫一分鐘!

係喎,仲加埋價,要三毫三仙一分鐘。

jetflyer 發表於 2018-10-19 14:01

有加價咩? 好似都係 0.2.. + 0.06唔係 0.26咩?

oic.. 因為我用 Rekanan .. 睇左 Rekanan 張價單. 一直以為一樣...

Cina 86 $0.20

WeChat Out 得唔得?
打去中國只係八仙一分鐘
入錢有回贈
實際上平過八仙
唔知通話質素掂唔掂