我用 IDD0050
咁多年都仲係收緊0.09一分鐘。冇海鮮價
alistair1983 發表於 2018-10-18 11:18

以上優惠計劃收費有效期至2018年 12月 31日止。由2019年 1月1日起下列地區每分鐘收費為: 從香港手提致電中國 ($0.14),從香港固網致電中國($0.28); 致電美國,加拿大,新加坡之固網及手提電話($0.35),英國,法國,意大利之固網話號碼 ($0.50)。客戶致電上述地區以外的其它地方的通話量, 均根據0050 標準收費計算。

只可以用到12月........

回覆 17# fredayeung

係 之前我見到佢收我4毫打上去產佢 跟著offer我毫八 又唔知做到幾時

回覆 19# fredayeung

ok la

wechat out 0.18/0.2
介紹人8蚊免費

卡巴人打上中國都係兩毫一分鐘無另收本地電話費。

via HKEPC Reader for Android

卡巴人打上中國都係兩毫一分鐘無另收本地電話費。

jetflyer 發表於 2018-10-18 21:30

網上話要另加本地收費
Singil sa IDD (basehan ay sa bawat 6- na segundo) + Singil sa lokal inter-network na airtime (ang basehan ay sa bawat minuto)

回復 25 #jetflyer

咁貴,我用緊idd0050, 0.1每分鐘

網上話要另加本地收費
Singil sa IDD (basehan ay sa bawat 6- na segundo) + Singil sa lokal inter-net ...
mcdull 發表於 2018-10-19 11:48

係喎,仲加埋價,要三毫三仙一分鐘。

WeChat Out 得唔得?
打去中國只係八仙一分鐘
入錢有回贈
實際上平過八仙
唔知通話質素掂唔掂

係喎,仲加埋價,要三毫三仙一分鐘。

jetflyer 發表於 2018-10-19 14:01

有加價咩? 好似都係 0.2.. + 0.06唔係 0.26咩?

oic.. 因為我用 Rekanan .. 睇左 Rekanan 張價單. 一直以為一樣...

Cina 86 $0.20