請問長者plan

請問長者plan, 想幫佢用上網plan,用家無上網習慣,方便用icloud追踪位置。有無平plan介紹?

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

數字台有78蚊plan,7gb,有專人教用電話

又幾抵wow

請問長者plan, 想幫佢用上網plan,用家無上網習慣,方便用icloud追踪位置。有無平plan介紹?

via HKEPC IR ...
arziarzo 發表於 2018-11-5 21:43

國際萬能平都喊啦…又冇合約
如果上台挷2年,老人家都係唔慣,到時真係喊都都無謂

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

中國聯通35蚊PLAN,包千幾分鐘,1GB本地+50MB大陸數據
租3網,質素好唔好就唔知

中國聯通35蚊PLAN,包千幾分鐘,1GB本地+50MB大陸數據
租3網,質素好唔好就唔知 ...
1個閒人 發表於 2018-11-5 10:17 PM

請問有無隧道費?定係全包價?

請問有無隧道費?定係全包價?

maymaypat 發表於 2018-11-5 22:25

https://www.cuniq.com/hk/services-plan/local/4G-rollover-data-plan.html

via HKEPC Reader for Android

delete

數字台有78蚊plan,7gb,有專人教用電話
大愛gill 發表於 2018-11-5 22:13

屋企有人用緊,打電話多,3000分鐘都用唔晒