[操作疑難] 請問有張$150年卡寫有38GB用CSL

我啱啱去咗深水埗買電話卡,落住雨拎住遮,檔口用透明膠冚住啲卡,好難睇得詳細,桂林街有檔掛住一張寫住一年38GB CSL $150,請問有冇師兄知係邊間公司出品?有冇伏?謝謝幫忙!

之後行去北河街買黄萬、AIS同埋中移年卡(之前消失咗買唔到),問咗檔主都唔知有張IMC 30GB 年卡。

via my mobile device

IMC可以去官網、fb網店、東南亞零售連鎖店Alfa-Indo或APMart 買

IMC可以去官網、fb網店、東南亞零售連鎖店Alfa-Indo或APMart 買
cky78 發表於 2018-12-23 18:40

謝謝師兄回覆,IMC 印尼舖頭會否便宜過官網定價?謝謝!

如果有師兄行開深水埗,可否幫手了解一下那張$150 CSL 38GB 年卡係乜頭乜路?定係我眼花睇錯。

[相都無張,點攪?b]回覆 1# irhk

謝謝師兄回覆,IMC 印尼舖頭會否便宜過官網定價?謝謝!

如果有師兄行開深水埗,可否幫手了解一下那張$1 ...
irhk 發表於 2018-12-25 13:04

印尼舖係IMC母公司旗下的,我估純30GB嘅卡應該都係賣官方價$248

有網店賣同樣嘅卡賣$210包順豐站取(+$30有500分鐘),不過,唔肯定係咪最平

[相都無張,點攪?b]回覆  irhk
wcw2012 發表於 2018-12-25 13:17

唔好意思,一來落緊雨,二來我都唔夠膽影人哋檔口

印尼舖係IMC母公司旗下的,我估純30GB嘅卡應該都係賣官方價$248

有網店賣同樣嘅卡賣$210包順豐站取 ...
cky78 發表於 2018-12-25 17:33

謝謝師兄進一步解答。

影人檔口上面既卡有咩問題?
怕有人打你咩。
好多時要影卡同價錢再 WhatsApp 比家人同事問佢地啱唔啱心水及買邊款。

有網店賣同樣嘅卡賣$210包順豐站取 ...
cky78 發表於 2018-12-25 17:33

網店果款CSL 30G佢話自家的,不是IMC。

via HKEPC Reader for Android

網店果款CSL 30G佢話自家的,不是IMC。

via HKEPC Reader for Android
raymondchan338 發表於 2018-12-26 00:49

信不信由你