有無人試過live box 買上網卡?

有無邊個港鐵站見過?
韓國8日$38係咪算平?
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4247/212224/1/

咩野..邊度有呢舊LIVE BOX既機?  ←自問自答..青衣有..........極近我返工
中港澳30日38蚊都抵.
1GB就限速?

有無邊個港鐵站見過?
bukchi 發表於 2019-1-30 16:53

星馬10日都$38, 都平呀, 夠曬去玩, 去埋legoland, hello kitty land都得

咩野..邊度有呢舊LIVE BOX既機?  ←自問自答..青衣有..........極近我返工
中港澳30日38蚊都抵.
1GB就限速? ...
剋星 發表於 2019-1-30 19:48

仲有無其他地方你見過部LIVE BOX?

仲有無其他地方你見過部LIVE BOX?
likammy 發表於 2019-1-30 21:34

https://web.three.com.hk/3livebox/index.html#locations
有齊晒
最正係葵青唔知點解得青衣和記總部有
佢好多地方都係放地鐵站...但葵青咁多個地鐵站都冇

有無邊個港鐵站見過?
bukchi 發表於 2019-1-30 16:53

鴨記都無咁平, 唔知e加仲有無貨

有齊晒
最正係葵青唔知點解得青衣和記總部有
佢好多地方都係放地鐵站...但葵青咁多個地鐵站都冇 ...
剋星 發表於 2019-1-30 21:51
tst都有, 一陣出去望下至得

星馬10日都$38, 都平呀, 夠曬去玩, 去埋legoland, hello kitty land都得
likammy 發表於 2019-1-30 21:34

星馬個面有幾個島去渡假都幾好玩呀

香港站咁大,都唔知放係邊?站入面,定站外面又唔知。

究竟係出實卡定可以附加落個plan度?

仲有尋日去部機睇無38蚊特價 全部正價...