大陸數據sim卡一問

請問有無d係可以唔計日數的數據卡?
好似香港咁一買5gb, 10gb , 20gb 咁。
唔駛續日計

謝謝

請問有無d係可以唔計日數的數據卡?
好似香港咁一買5gb, 10gb , 20gb 咁。
唔駛續日計

謝謝 ...
wfcda 發表於 2019-2-5 09:41

可以話有,亦可以話無。
因為個情況類似國際萬能卡咁。
你先買張基本卡,然後再入錢開Plan。

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

係淘寶打,純流量上網卡

最好唔好揀中電信

之後會見到有淨卡賣,用時入錢買流量plan

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

RE: 大陸數據sim卡一問

係淘寶打,純流量上網卡

最好唔好揀中電信

之後會見到有淨卡賣,用時入錢買流量plan

via HKEPC IR Pro 3 ...
marco173 發表於 2019-2-5 16:25

賣到俾你只會係物聯卡,用到幾耐要睇人品

可以話有,亦可以話無。

即係 自由x 個啲?

回覆 3# marco173

ching有無試過?thanks

可以話有,亦可以話無。

即係 自由x  ...
wfcda 發表於 2019-2-10 11:32

即係咁囉。
暫時只見聯通有年Plan,移動唔見有,移動得月Plan。
唔係長駐大陸嘅,開日Plan/用日租卡咪算囉。
無謂嘥錢。

回覆 7# mdws2002

明白。因為會間門中去大陸,所以想買張數據卡可以每次扣data咁用幾十mb。

回覆  mdws2002

明白。因為會間門中去大陸,所以想買張數據卡可以每次扣data咁用幾十mb。 ...
wfcda 發表於 2019-2-10 13:57

如果只係數據嘅話,紫萬應該適合你

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.1.2)