本地儲值卡都爆發減價戰

雖則話而家通話分鐘唔值錢,但本身多電話打都唔少錢
之前見小氣通有每月$28無限通話,而家連CLS都跟,其實都幾抵
hello雖然仲係最抵,但CLS水魚卡既年plan都唔係貴,$168/5gb,仲未計30%增值優惠
相比起上黎,虫移動好似冇咩行動,大部份都仲係舊價

唔覺有咩減價戰...  月費都經常有平"街霸" plan, 儲值卡價錢有調整好正常 wor..

CSL本地儲值卡一直都有28無限通話,唔係新出

CSL本地儲值卡一直都有28無限通話,唔係新出
321 發表於 2019-2-16 00:06

唔講真係唔知,呢樣真係幾抵,煲電話粥唔駛計住計住,就算$0.03/min,用得多都唔係少錢

咁其實如果唔係養號,而每月都有約1000min通話, 咁其實mnp csl呢張開$28/無限通話都有數圍喎,一樣有king傾同免費wifi

咁其實如果唔係養號,而每月都有約1000min通話, 咁其實mnp csl呢張開$28/無限通話都有數圍喎,一樣有king ...
ckleung0923 發表於 2019-2-16 17:46

其實同hello比唔算平,雖則hello $0.03/min,但計埋增值優惠好似都仲係hello平d,有錯請指正

我見3D漫遊卡,都做左一排promo,最平半價~

熊小子 發表於 2019-2-19 18:41

新卡水魚價,半價係正常價,唔算平啦

熊小子 發表於 2019-2-19 18:41

3D漫遊卡係指3台?
我上年年或買過2張韓國卡,146包郵,抵玩

3D漫遊卡係指3台?
我上年年或買過2張韓國卡,146包郵,抵玩
大愛gill 發表於 2019-2-19 21:00

我第一眼睇仲以為係咩3D