中國移動近羅湖關口營業廳存在?

即出關後落地鐵長走廊那間, 還有沒有?
如已搬走請問最近和服務ok的是那一間分店?

即出關後落地鐵長走廊那間, 還有沒有?
如已搬走請問最近和服務ok的是那一間分店? ...
super8 發表於 2019-2-19 12:56

嗰間已經轉咗做聯通好耐。
最近嘅移動服務廳(溝通100),可能係華強茂業對面。

收到, thanks

嗰間已經轉咗做聯通好耐。
最近嘅移動服務廳(溝通100),可能係華強茂業對面。 ...
mdws2002 發表於 2019-2-19 13:07

羅湖有一間好近. 就係在金光華隔離, 天虹樓下. Uniqlo 側邊.

深圳市罗湖区人民南路3012国贸天虹A区F1

羅湖有一間好近. 就係在金光華隔離, 天虹樓下. Uniqlo 側邊.
edwardlee 發表於 2019-2-19 13:39

收到。
見到啦。

人民南路 , 國貿大十字路口向前行就係

收到。
見到啦。
mdws2002 發表於 2019-2-19 13:51

呢間野好似收6點. 不過唔好接近收工先去. 佢地接近收工時間就唔會派籌話無晒籌. 好賤.

呢間野好似收6點. 不過唔好接近收工先去. 佢地接近收工時間就唔會派籌話無晒籌. 好賤. ...
edwardlee 發表於 2019-2-19 15:23

咁又唔可以咁樣話人嘅,人哋都係想準時收工啫。

咁又唔可以咁樣話人嘅,人哋都係想準時收工啫。
mdws2002 發表於 2019-2-19 15:47

人地加盟溝通100店收9點10點. 佢中移動自營店收6點. 已經早收3個鐘啦

去大劇院站 金豐城 , 少 D 人

/forum/viewthread.php?fid=44&tid=2486176&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page