加拿大上網卡介紹

去東南亞既上網卡就易揀d.加拿大會介紹用邊隻?用15日,見到香港中移動有隻$148,呢張掂唔掂?

via HKEPC Reader for Android

我用開at&t嘅太空卡,包埋美加無限數據,除左無得開hotspot幾完美

我用開at&t嘅太空卡,包埋美加無限數據,除左無得開hotspot幾完美
JeremyYim 發表於 20/2/2019 00:13

太空卡?有冇樣睇睇參考下

用過 3HK 同 中移動嘅美加卡,同埋有張喺豐宅買嘅美加30日卡,都覺得OK

但中移動張卡喺加拿大淨係3G,雖然問題唔係咁大

用過 3HK 同 中移動嘅美加卡,同埋有張喺豐宅買嘅美加30日卡,都覺得OK

但中移動張卡喺加拿大淨係3G,雖然 ...
aquarius 發表於 20/2/2019 10:18

中移果張見個價錢幾抵玩。 3g問題真係唔大 , 都係普通通信用 。3HK 都有美加卡? 歐洲嗰張用過都唔錯。

takeoto 發表於 2019-2-20 09:01

係咁嘅

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

takeoto 發表於 2019-2-20 09:01

喺加拿大嘅速度

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

喺加拿大嘅速度

JeremyYim 發表於 20/2/2019 12:06

嘩, 個速度唔錯喎。都好抵玩

中移果張見個價錢幾抵玩。 3g問題真係唔大 , 都係普通通信用 。3HK 都有美加卡? 歐洲嗰張用過都唔錯。
...
takeoto 發表於 2019-2-20 11:57

3HK 張卡,上網好似同門市一樣價,中移之前就上官網買平啲

https://www.three.com.hk/website ... 641006&lang=chi

3HK 張卡,上網好似同門市一樣價,中移之前就上官網買平啲
aquarius 發表於 20/2/2019 14:03

客戶唔知有冇優惠呢