半日4G

仲有實用價值? 有冇其他咭代替?

一個月過唔過20GB/26GB? 唔過既話,ValueGB 抵d

當然唔洗限往限往,唔洗換卡,9pm-9am 有其它WiFi的話
半4G 仲好有價值(少過15G 請轉自由鳥)
而家想買都唔易

利申:有一張比屋企人用緊無投訴,我又唔洗煩

一個月過唔過20GB/26GB? 唔過既話,ValueGB 抵d

當然唔洗限往限往,唔洗換卡,9pm-9am 有其它WiFi的話
半4 ...
yan 發表於 2019-2-28 11:05

月流量大概100GB

月流量大概100GB
rhino 發表於 2019-2-28 11:07

甘就緊係繼續用,SmarTone 無限唔平,穩定性遠超其他網絡商。
Csl/新世界既無限係廢既, 過左FUP 基本上係load 空氣,要轉3G得返4-5mbps
3仔以前過FUP 後會落地獄,而家好左,好似過甘GB 會limit 去7.2 Mbps
人仔用過Kabayan無限2mbps, 月費plan 答你唔到

我認為仲未取代到。

第一個回覆用同台比較
第二個回覆用其他台比較

繼續用吧

半4 ...

Value GB 額外送果6G係分12期比你. 即係第一個月最多燒到20.5G.

半4 ...

Hi 師兄,ValueGB card 唔係一年20G/26G咩?如果一個月超過20G係咪要換咭呢?
利申,用緊月經咭落wifi 旦,唔想個個月換咭,所以一問,謝謝

Hi 師兄,ValueGB card 唔係一年20G/26G咩?如果一個月超過20G係咪要換咭呢?
利申,用緊月經咭落wif ...
gybc 發表於 2019-2-28 16:56

你當20GB 算
佢送個6GB係分期回.....(多謝其他ching提示)
仲要未必長期做

半4 ...

好似絕咗版。