唔使$50既無限地獄除左雀仔仲有咩選擇?

我知得500MB,我知個地獄係不高於128Kbps。佢落左地獄係佢既事,我只求佢係無限地獄呻吟時收到Whatsapp。

回覆 1# gopczar3

kabayan FUP後都有2MB, 俾多少少
    https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/3148/208641/1/

TriHalo $8/ 30日 WhatsApp text unlimited

都會考慮考慮,其實主要係唔想佢玩物喪志,等佢落地獄就o岩架喇。

謝謝各位。

回覆  gopczar3

kabayan FUP後都有2MB, 俾多少少
moslwc 發表於 2019-3-13 00:01

Around $45 now

https://www.hkepc.com/forum/redi ... 83&pid=38229628

都會考慮考慮,其實主要係唔想佢玩物喪志,等佢落地獄就o岩架喇。

謝謝各位。 ...
gopczar3 發表於 2019-3-13 20:52

haha 用心良苦. good.

我知得500MB,我知個地獄係不高於128Kbps。佢落左地獄係佢既事,我只求佢係無限地獄呻吟時收到Whatsapp。 ...
gopczar3 發表於 2019-3-12 22:41

......師兄太低估佢地小宇宙, 只要仲上倒網, 佢地唔會介意21m or 128kb.........

除非一用晒, 就即停左上網, 禁就會停一停, 唔係都好難, 但如果即停, 就會失去聯絡

所以家長都好無奈........

小朋友幾大先?佢識唔識上黎 EPC 架?
如果佢果部係雙咭機,又識上黎 EPC,轉過頭落街買張卡巴人,你都無佢乎喎

3hk有8蚊無限WhatsApp packages

......師兄太低估佢地小宇宙, 只要仲上倒網, 佢地唔會介意21m or 128kb........ ...
wlai888 發表於 2019-3-14 16:32

咁當然係道高一尺喇,其實都裝左家長控制apps,可以限制埋睇Youtube時間。另一方面,我自己都係用緊$96 plan,錢都未識搵,學咩人大人plan。佢要捱114p地獄咪由佢囉,   佢有責任睇餸食飯。