[操作疑難] 買張鴨記30GB萬年卡 去IPADMINI到.

有冇師兄.會咁做?
行盡4G..又可以拎出街.30GB .1年 舊零水抵玩啦.?
但可惜打唔到電話....

此卡包括30GB香港本地數據用量,數據用量達上限後,數據服務將會自動終止,並不可用於點對點P2P功能(包括Bit-Torrent)及不可於顯示屏大於7吋的裝置。

iPad mini大過7吋,呢一刻用得唔代表全年得

此卡包括30GB香港本地數據用量,數據用量達上限後,數據服務將會自動終止,並不可用於點對點P2P功能(包括Bi ...
mqmq338 發表於 2019-3-25 10:35

佢鬼有咁得閒查你係咪用7寸 板咩...
大把人用黎BT 啦.

佢鬼有咁得閒查你係咪用7寸 板咩...
大把人用黎BT 啦.
aj_son 發表於 2019-3-25 10:38

kabayan唔係真係15GB後無得BT咩?

此卡包括30GB香港本地數據用量,數據用量達上限後,數據服務將會自動終止,並不可用於點對點P2P功能(包括Bi ...
mqmq338 發表於 2019-3-25 10:35 AM

佢點樣認到屏幕大小?

佢點樣認到屏幕大小?
TH30 發表於 2019-3-25 10:40

你一插卡,個台就知你用乜裝置啦

佢點樣認到屏幕大小?
TH30 發表於 2019-3-25 10:40

IMEI 1對就豬

你一插卡,個台就知你用乜裝置啦
mqmq338 發表於 2019-3-25 10:41

Exactly!  Provider may or may not block our device (subject to their policy).

Exactly!  Provider may or may not block our device (subject to their policy).
pc1668 發表於 2019-3-25 14:55

支援數據共享至其他裝置,即係話,只要唔BT,就可以落 wifi 旦 . . 對不對?