[操作疑難] Sunmobile $118.00 無限plan續約一問......

眨下眼又一年, 上年 sunmobile 和 tag n go 推出過優惠 , "The Club-盡情玩4G數據計劃(T&G)"138.00

無限plan, 用tag n go交費, 有20蚊減, 變相118.00 一個月, 應該有用過師兄, 相繼約滿, 有無師兄用番118.00

價錢, 而又續左約???

係佢118冇左之後我出S9佢同我重簽1年$118

眨下眼又一年, 上年 sunmobile 和 tag n go 推出過優惠 , "The Club-盡情玩4G數據計劃(T&G)"138.00

無限pl ...
wlai888 發表於 2019-4-2 17:05

我都係用呢個plan,
但發現係地鐵內上網收得非常差...
由太子至九龍灣都係收唔到....
唔知係我電話問題
定係用量過多問題

每月16號開始計算
至2/4/2019用左12-13gb
可能用得太多....所以唔比我係地鐵上網,連頭5gb都係地鐵收唔到

via HKEPC Reader for Android

我都係用呢個plan,
唔知係我電話問題
...
chi333 發表於 2019-4-2 23:31

我仲考慮緊, 走唔走???

我都係用呢個plan,
唔知係我電話問題
...

十幾GB, 都唔係好多啫.......禁小氣

回覆  wlai888

3HK做緊$118
最緊要夠正 發表於 2019-4-2 23:38

那里做?

via HKEPC Reader for Android

好似冇得續 我宜家用3g  load video都幾順

好似冇得續 我宜家用3g  load video都幾順
a652311279 發表於 2019-4-3 11:26

師兄意思係個PLAN完左就無??

要轉佢其他plan??

回復 10 #wlai888

你可以打電話問下 我仲有4個月到期 仲沒call我續期。

我都係用呢個plan,
唔知係我電話問題
...

Hkt 係地鐵唔掂架