想用esim但冇上台點算

想買Galaxy Watch但冇用緊上台plan, 有冇儲值卡可以esim?仲有冇其他方案??

via HKEPC Reader for Android

暫時無

依家冇上台咪上返台囉!

為隻手錶去上臺值得嗎?

中國電信香港有出 eSIM 儲值卡,但不知是否支援galaxy watch。

想買Galaxy Watch但冇用緊上台plan, 有冇儲值卡可以esim?仲有冇其他方案??

via HKEPC Reader for Androi ...
hknewa 發表於 2019-4-4 12:22

https://www.ctexcel.com.hk/esimActivity

低唔低用就....

低唔低用就....
edwardlee 發表於 2019-4-4 15:31

都幾唔抵

為隻手錶去上臺值得嗎?
ze123 發表於 2019-4-4 13:07

唔多值,但可插sim嘅手表又冇乜得揀

via HKEPC Reader for Androi ...
hknewa 發表於 2019-4-4 12:22

club sim 有esim, 但不知是否支援galaxy watch

低唔低用就....
edwardlee 發表於 2019-4-4 15:31

支持儲值卡eSIM版的手機型號如下
- Apple iPhone XS* (中國內地版本除外)
- Apple iPhone XR* (港澳版本和中國內地版本除外)
- Apple iPhone XS Max* (港澳版本和中國內地版本除外)
- Huawei Watch 2 (eSIM Version)
* iOS 12.1.1或最新版

低唔低都好,無Galaxy Watch