想請教pccw安裝固網電話是否一定要用信用卡或銀行戶口自動轉帳?

先可以申請呢

via HKEPC Reader for Android

固網電話 我用帳單 郵局交錢
網上行 我用visa 自動轉帳 (十多年前 一直到現在)
我估用佢張 tag n go  master 無可能 唔接受掛

固網電話 我用帳單 郵局交錢
網上行 我用visa 自動轉帳 (十多年前 一直到現在)
我估用佢張 tag n go  maste ...
士碌架 發表於 2019-4-4 18:46

你用信用卡自動轉帳,十幾年有冇出現過有問題。 例如無故攞多你錢之類   

固網電話.....我都係收賬單PPS交錢

固網電話.....我都係收賬單PPS交錢
wlai888 發表於 2019-4-4 19:53

你係用pccw

你係用pccw  

173 發表於 2019-4-4 20:07

YES.......

YES.......
wlai888 發表於 2019-4-4 20:10

我係呢幾日申請, 個sales話一定要用信用卡或銀行戶口自動轉帳先裝到 唔係騙局? 個sales之前我幫襯咗佢七至八年, 申請固網電話之外我裝埋光纖1000m, 寬頻反而可用繳費靈或現金交費

我係呢幾日申請, 個sales話一定要用信用卡或銀行戶口自動轉帳先裝到  唔係騙局? 個sales之前我幫襯 ...
173 發表於 2019-4-4 20:38

用戶口轉賬, 話事權係你手.....話cut就cut......

我係呢幾日申請, 個sales話一定要用信用卡或銀行戶口自動轉帳先裝到  唔係騙局? 個sales之前我幫襯 ...
173 發表於 2019-4-4 20:38

會唔會係某啲推廣plan先要?
正常價錢的話去門市問下啦

門市申請外仲可以熱線申請,再問清楚啲囉,其實依家都好少獨立申請電話,一般搭埋寬頻做,問清楚唔出單交現金得唔得。