6天日本旅行,有咩介紹?

鴨記買的卡,邊張好,要高用量和夠快

鴨記買的卡,邊張好,要高用量和夠快
fireeng 發表於 2019-4-5 20:56

3HK或AIS SIM

CSL 國際漫遊卡,5G 8日

而家晌日本用緊

而家晌日本用緊
NeTZoO 發表於 2019-4-10 07:11

ching 請問你是用 「全球路路通」嗎? 在日本係用什麼台? 接收和速度如何?
我下星期去東京, 已買這卡, 謝謝

而家晌日本用緊
NeTZoO 發表於 2019-4-10 07:11

我覺近來最好的日本卡,又快,又平,又係香港apn,見到大埔賣緊$60

我覺近來最好的日本卡,又快,又平,又係香港apn,見到大埔賣緊$60
hkkkf 發表於 2019-4-10 11:33

我上年年尾入,100 for 2
近期抵用之選,不過應該過左5G就停,唔係無限

ching 請問你是用 「全球路路通」嗎? 在日本係用什麼台? 接收和速度如何?
我下星期去東京, 已買這卡, 謝 ...
c14101 發表於 2019-4-10 09:18

軟銀

除左買多日數既卡,大家記得袋張club sim 旁下身
24 小時有500M 之餘,慢速無限 都ok
官方話256k,我實試有0.5M

club sim 隨買隨用,日本關西機場speedtest 有22M DL sp

我上年年尾入,100 for 2
近期抵用之選,不過應該過左5G就停,唔係無限
NeTZoO 發表於 2019-4-10 13:53

100蚊2張抵玩,上年邊到買到?

100蚊2張抵玩,上年邊到買到?
lasally 發表於 2019-4-10 14:39

1張去首爾,另一張去日本,都ok唔錯
Yahoo 賣家,要去黃埔交收
而家見佢無咁平了