[操作疑難] 想復活節上大陸..有聯通卡..但沒data?要買什麼流量?

想復活節上大陸..有聯通卡..但沒data?要買什麼流量?
只要用來比wechat alipay 用...

在login 10010.com website
只見日包..有沒d 500Mb-1G 半年?

想問下taobao package 可以用到嗎?
如意通深圳一卡两号
============

亲亲,商城话费流量自动充值商品,是您输入正确的手机号码,拍下付款后,系统自动充值,整个过程人工不干预
===
广东联通全国流量充值200M手机流量包流量卡自动充值当月有效

价格    ¥ 8.00

想復活節上大陸..有聯通卡..但沒data?要買什麼流量?
只要用來比wechat alipay 用...

在login 10010.com we ...
91883158 發表於 2019-4-14 16:50

你上去幾多日先?
開日包唔係已經最著數?(發送LLRB2至10010,$2/200MB,直至當日23:59)

我小用量. 都係用呢個LLRB2 PLAN

去4日

青x啤攞流量,每日3次每次30M, 即係1日有90M, 每月最多攞300M, 攞咗嘅流量有3個月期。

Wechat scan qrcode

6 天前 20:00

青x啤攞流量,每日3次每次30M, 即係1日有90M, 每月最多攞300M, 攞咗嘅流量有3個月期。 ...
LKF 發表於 2019-4-14 19:32

請教師兄,係咪聯通營業廳?但我搵唔到。

去4日
91883158 發表於 2019-4-14 19:24

去四日咪開四次,每日一次,合共¥8。
唔想咁煩就去買張鴨聊佳粉卡,3日2GB FUP中國無限,有四日俾你用,鴨記賣$38/張。

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

剛剛看到app 送1g 30日。

via HKEPC Reader for Android