唐樓上網 尋高手相助

小弟近期搬上唐樓住, 但問過好多問都未拉線所以冇得寬頻,而問到都要成$250一個月,太貴
上網搵左好多教學都話可以SIM卡再放入WIFI蛋當屋企ROUTER
想問下師兄們有冇邊款無限上網SIM卡可以代替到固網寬頻,
其實想大概百令蚊左右一個月,都係睇片,LIVE TV多, 打機甚少

小弟近期搬上唐樓住, 但問過好多問都未拉線所以冇得寬頻,而問到都要成$250一個月,太貴
上網搵左好多教學都 ...
threedom 發表於 2019-7-22 17:02

3HK 21M真無限 全包 $118
3HK 4G無限全速 全包 $188

patklchung 發表於 2019-7-22 17:17

21m 可以用wifi 蛋?

21m 可以用wifi 蛋?
luksam 發表於 2019-7-22 17:32

師兄如果有心水台約可以買張儲值卡先試左接收 速度等等先

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

patklchung 發表於 2019-7-22 17:17

21mb 好似係行fup架喎

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

Thanks!!!
但呢張係儲值咭嗎?

Thanks!!!
但呢張係儲值咭嗎?
threedom 發表於 2019-7-22 19:38

月費plan

師兄如果有心水台約可以買張儲值卡先試左接收 速度等等先

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1) ...
jack912yip 發表於 2019-7-22 17:38

3仔okay ar 但唔知個plan 可唔可以用wifi 蛋share wor~ 聽過話唔得

月費plan
patklchung 發表於 2019-7-22 20:49

21mb 唔係5gb後行fup?