今日無聊望望cmlink有乜平plan,發現有個熱門地區無左..(請close)

寶島無plan 賣

(更新,sorry原來我睇漏,我自膠 )

請問 cmlink 有冇現貨賣架其實 ?

請問 cmlink 有冇現貨賣架其實 ?
fresh_banana 發表於 2019-7-24 19:42

我見鴨記有現貨賣,但係點計我無睇清楚!

一係上佢網頁,買plan 就會寄張sim 比你

寶島無plan 賣
NeTZoO 發表於 2019-7-24 19:35

有呀, 剛剛login入去睇有呀

via HKEPC Reader for Android

有呀, 剛剛login入去睇有呀

pkf 發表於 2019-7-24 22:15

睇到了,原來佢用"中國臺灣",唔怪得我search 台灣都搵唔到啦
sorry,自膠

cmlink 最好係真正永不過期, 而且足24小時! 同時又比同系既simplify平

cmlink 最好係真正永不過期, 而且足24小時! 同時又比同系既simplify平
kingkiu 發表於 2019-7-26 10:43

佢南韓,星/馬/泰/越南堅平,仲間唔時平到過哂份
試過25蚊5日泰國/50%,歐洲多國十幾日唔駛100蚊(唔太記得)

所以我間唔時都入個apps 望望

佢好既係可以每日買,每日比錢,唔駛一野增50蚊最少,同埋通常用番APN CMHK,
唔似simplify 會用3gnet

佢南韓,星/馬/泰/越南堅平,仲間唔時平到過哂份
試過25蚊5日泰國/50%,歐洲多國十幾日唔駛100蚊(唔太記 ...
NeTZoO 發表於 2019-7-26 12:01 PM

都係...
岩岩去完星馬, 7天$37 每日500MB 無得輸.
另一張用走芯, 36蚊人仔 15日6GB AIS plan. <- 用唔晒數據返香港繼續用

老實講用走芯多過cmlink, AIS plan又平又抵用 只係張卡要成本, 用得少好唔著數.

kingkiu 發表於 2019-7-26 10:43

Cmlink有過期架~~
1年唔用會term卡