聯通免費流量又番嚟?

今日不同人士報告及親 check 青島啤又送番流量:
https://m.client.10010.com/sma-l ... x?from=groupmessage

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

今日不同人士報告及親 check 青島啤又送番流量:

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0) ...
wukw 發表於 2019-7-29 10:34

佢一向系咁,玩二十日左右就送一次比你囉

無興趣玩囉。
用緊電信卡,一、兩蚊人仔一日,又唔使就住就住用,豪俾佢算。

無興趣玩囉。
用緊電信卡,一、兩蚊人仔一日,又唔使就住就住用,豪俾佢算。 ...
mdws2002 發表於 2019-7-29 12:18

日租卡

日租卡
wukw 發表於 2019-7-29 12:30

yes。
所以張主卡都收埋無乜點用囉。
真係要用到張主卡嗰陣,2蚊200MB,豪俾佢囉。

抽左個幾月
抽極都係15蚊增值劵

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

抽左個幾月
抽極都係15蚊增值劵

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
ecorange 發表於 2019-7-29 13:35

玩左一次, 3個電話抽9次, 全部都係15蚊, 可以放棄.....

無興趣玩囉。
用緊電信卡,一、兩蚊人仔一日,又唔使就住就住用,豪俾佢算。 ...
mdws2002 發表於 2019-7-29 12:18

認同.......

就算我用米粉卡, 1G 1蚊, 正常一日上去, wechat, 地圖, 叫下車, 外賣, 都用唔超過1蚊......懶得攪....

玩左一次, 3個電話抽9次, 全部都係15蚊, 可以放棄.....
wlai888 發表於 2019-7-29 13:54

但我果張係0月租黎
無得1蚊1gb...

但我果張係0月租黎
無得1蚊1gb...

ecorange 發表於 2019-7-29 14:04

無咪用LLRB2 RMB$2/200MB或LLRB5 RMB$5/1GB囉。(視乎自己留嘅時間同使用流量嘅多少。)