轉台,問各位CHING少少問題

今日原本想去smart通簽新PLAN,前幾日見到有街邊寫一百多D有無限速.
但今日去到先知道我眼花看錯,原來是2M無限速..

1.現時舊PLAN就過期,有D急,有沒有CHING知道邊間出機最便宜?
2.我見其他店大多數都是5G+限速的配合,好像都是100左右,有沒有邊間有不限速或者最便宜

昨日去問3  PLAN是便宜 但出機好貴  出同一部機比其他幾間貴好多
人之初 發表於 2019-8-3 04:11

會唔會有野送? 我之前上台出機有野送, 計落仲有SO 架

今日原本想去smart通簽新PLAN,前幾日見到有街邊寫一百多D有無限速.
但今日去到先知道我眼花看錯,原來是2M無 ...
人之初 發表於 2019-8-1 19:58

數字台好似$168無限PLAN

你見到幾錢?我知就最平248月費,零機價
青島 發表於 2019-8-7 00:10

我見過CSx 出A70    198+18     198可以出A70
5G 21M果種PLAN
但計返數  同外面買機差不多,感覺呢種PLAN.........(不知怎形容)

回覆  人之初

睇你出咩機,我計過如果出A70,上數字台應該係最抵
kikileung777 發表於 2019-8-5 23:44

你見到幾錢?我知就最平248月費,零機價

昨日去問3  PLAN是便宜 但出機好貴  出同一部機比其他幾間貴好多
人之初 發表於 2019-8-3 04:11

你有冇比較埋plan,如果多野送,係會貴番小小

回覆  人之初

kikileung777 發表於 2019-8-5 23:44

數字台幾多?

回覆 5# 人之初

回覆 4# 人之初

A70 數字台出機宜家有優惠

拆機買我計過未必係最平嫁kdusk2594 發表於 2019-8-4 23:42

如果上台月費貴返,咁最終成條數咩又係貴返,偷雞唔到蝕渣米。