(簡單飛)日本漫遊簡單測試!!

8月5日準備上機!

話說個個跟我買卡都唔知主菜係數據漫遊. (剩係終身號都夠殺食)

反正唔洗錢,我今次9天遊就拿它來試試吧!

留位!

我都準備10月飛8日日本,CSL路路通+簡單飛(for 分開行)~

樓主知唔知"簡單飛"個plan係要連續日數用,定可以分開幾日用?

我都準備10月飛8日日本,CSL路路通+簡單飛(for 分開行)~

樓主知唔知"簡單飛"個plan係要連續日數用,定可以分 ...
NeTZoO 發表於 2019-8-3 21:29

點睇都係連續啦

我都剛剛用完送嘅$50/三天日本漫遊數據,全程收SoftBank,過左500MB FUP有點食力。

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

我都剛剛用完送嘅$50/三天日本漫遊數據,全程收SoftBank,過左500MB FUP有點食力。

via HKEPC IR Pro 3.5. ...
woodfire 發表於 2019-8-3 22:15

張卡記住唔好掉。

點睇都係連續啦
thomasli2014 發表於 2019-8-3 22:05

我都知,佢0000-2359咁計一日,都似要連續用,
唔似24小時計咁,可以分開用
不過揾哂網頁問埋whatsapp係都唔寫明同唔覆

5Aug 00:01 準時重生

機上換卡,落機即上到網

白濱使用正常