[操作疑難] 翻牆問題

在大陸用開vpn master,第一次使用是沒問題的 , 但用第二次用,  個app會變左做vpn proxy master ,  而佢會話你location而家在大6,  唔可以開vpn,  但尼個app在我朋友部機用又無這個問題!

版本是一樣的,  係佢 transfer apk 比我的!

via HKEPC Reader for Android

手機品牌問題?

清app數據 都唔得?

我上星期六上深圳老街........

samsung note 8 可以翻倒, 用倒whatsapp, 但睇唔倒圖

但用 iphone xs max, 就翻唔倒......

不過敏感時期, 你將大陸卡又係實名, 樓主自己考慮啦.......

我上星期六上深圳老街........

samsung note 8 可以翻倒, 用倒whatsapp, 但睇唔倒圖

但用 iphone xs max, ...
wlai888 發表於 2019-8-7 13:15

而家 inside the wall 時不時收到 whatsapp 的 text message. 圖一定收唔到. "後果自負" 時期都係用漫遊卡算啦. 反正而家漫遊卡又唔貴.

而家 inside the wall 時不時收到 whatsapp 的 text message. 圖一定收唔到. "後果自負" 時期都係用漫遊 ...
edwardlee 發表於 2019-8-7 13:30

羅湖過關暗角, 我上去果日, 已經有位黑衫年青人, 被"愛的呼喊"埋左去, 我相信係check手機.........

如果用大陸實名卡, 又綁左銀行, 又乜又乜..........

上網 , 都係乖乖地用算啦.........

羅湖過關暗角, 我上去果日, 已經有位黑衫年青人, 被"愛的呼喊"埋左去, 我相信係check手機.........

如果 ...
wlai888 發表於 2019-8-7 13:54

做得黑衫人點會上大陸丫,如果佢系咪自己找死吾抵可憐

敏感時期翻唔到係十分正常嘅事, 我住左係大陸5年

做得黑衫人點會上大陸丫,如果佢系咪自己找死吾抵可憐
smchkman 發表於 2019-8-7 15:56

我估佢係普通着黑衫年青人, 都比人查........

係敏感時期, 最好正常用卡, 唔好太深究點翻牆.......

如果真係有需要 facebook , whatsapp......用香港儲值卡, 會安全D D........

敏感時期翻唔到係十分正常嘅事, 我住左係大陸5年
rneville 發表於 2019-8-7 16:55

我住左十年,  不過一年住一個月!