網上測試睇到
a189252158 發表於 2019-8-8 16:16

https://www.youtube.com/watch?v=X1vJRJNVADE

我都係睇到呢條片先知

回覆  peterlo73

2M 720都睇到咁犀利?
joe933 發表於 2019-8-8 16:08

用緊,no problem
1080p都有時ok

回覆 4# a189252158

3 中伏前sales 話得,實際係唔得,唔好話118,188 都唔得,仲衰過1010 果的5 咭sim,  把火出埋

冇錯 我係sales

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
kjk一直行 發表於 2019-8-8 16:27

樓上 有客投訢3hk 不能射wifi 請sales回應一下

via HKEPC Reader for Android

回覆  a189252158

3 中伏前sales 話得,實際係唔得,唔好話118,188 都唔得,仲衰過1010 果的5 咭sim,  把 ...
mokngaihong 發表於 2019-8-8 19:32

我168 plan可以用手機share喎, 你指wifi蛋唔可以share定點先?

可以,但一定要用手機share,唔能夠用wifi旦share(好似係)

利申,貴價續約苦主

可以,但一定要用手機share,唔能夠用wifi旦share(好似係)

利申,貴價續約苦主
siukat 發表於 2019-8-9 13:12

"貴價續約苦主"
Mind telling us what's your current plan and rate ?

3 講明係插落電話用,就點用都得,話之你 share 又好 BT 又好....
但插落 wifi 蛋就點用都唔得...

我自己用 21M 任用數據,係可以由電話度 share 返落手提電腦,沒有問題,速度足,無被罰錢
總之一定要插落手機用... 我亦都問過,「手機」係指任何有打電話功能既裝置