最平上網年卡?

流量唔駛多 1GB都夠
有無介紹

(1) TriHalo 1GB版,售$25,惟市面近乎絕跡。

(2) 面值$98的ABC卡,開卡後動用所有餘額開啟5GB年PLAN,
連同2019年11月30日或以前贈送的2GB,一年本地數據用量達7GB,
鴨記最平檔口售$40。伸脷:本人持有一張。

(3) IMC 3GB版年卡,鴨記合謀定價$60。

不推薦使用任何傷心電訊、現代移動及大眾電訊的產品。

搭單問下,咁有效期最長呢?用量唔多,可能一年都係1.2gb,首要係平板可以用。

via HKEPC Reader for Android

Imc 最近火爆哥減了價,50

IMC官價都減左, 鴨記應該跟價減

請問MNP號碼去IMC,IMC卡可唔可以飛線去其他儲值卡?

(1) TriHalo 1GB版,售$25,惟市面近乎絕跡。

(2) 面值$98的ABC卡,開卡後動用所有餘額開啟5GB年PLAN,
連 ...
TE7489 發表於 2019-9-14 08:41

搭單一問:(2)提及張卡有無圖可以一望?

請問MNP號碼去IMC,IMC卡可唔可以飛線去其他儲值卡?
b589530 發表於 2019-9-14 14:41

更正:如來 IMC 有飛線功能的

IMC 冇飛線功能的

495233 發表於 2019-9-14 14:47

有的

http://imc-networks.com.hk/imc/lang/chi/user_guide_prepaid.php

有的
kingderek 發表於 2019-9-14 14:54

謝謝啊!
# 客戶啓動「所有來電轉駁」功能,需確保儲值卡餘額足夠分鐘接聽來電, 否則來電將不能轉駁至指定號碼。
如果我將IMC卡飛線去其他卡,其他卡接電話,都係扣IMC卡分鐘?