[配件] 有無師兄介紹4G咭上網咭

因有平板需要用,
需要有效一年,及數據有20G都可以,
最好平D,謝謝

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# hk1hde

先了解你經常出入使用嘅地方邊個台收得好

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

因有平板需要用,
需要有效一年,及數據有20G都可以,
最好平D,謝謝

via HKEPC Reader for Android ...
hk1hde 發表於 2019-9-20 15:26

$90 左右 22GB
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2521373&page=5

正如#3所講,樓主最好先交代自己會唔會朝早返工揸住部平板入地底。

因為如果你買年卡的用途,正正就係用嚟朝早返工落地底解悶的話,
咁就千祈唔好買任何ABC年卡(即係#4推薦嗰張,包括面值$98同$238兩款)。

張卡唔係唔抵用,亦唔係錢的問題,更加唔係針對出POST的師兄。

雖然CSL開咗Band 7,但當你無辦法了解CSL係地底的實際情況時,
你好大機會換來一肚子氣。故此,你應該要咁樣衡量自己的需要。

以下售價為EPC流傳鴨記檔口最平賣價,僅供參考,有錯請插:

(1) 朝早係黨鐵紅、藍、綠、橙、紫線上網:
橙萬 (30GB+20GB.$140)、屎年 (30GB.$120)

(2) 杯葛黨鐵:

橙萬 (30GB+20GB.$140)、屎年 (30GB.$120)、
鴨聊佳 (30GB.$120)、ABC年卡 (20+2GB版.$90)

$90 左右 22GB

c14101 發表於 2019-9-20 18:37

多謝師兄介紹,呢個正

正如#3所講,樓主最好先交代自己會唔會朝早返工揸住部平板入地底。

因為如果你買年卡的用途,正正就係用嚟 ...
TE7489 發表於 2019-9-20 18:55

多謝師兄提供,我抵制黨鐵,所以abc就可以了,thx

因為如果你買年卡的用途,正正就係用嚟 ...
TE7489 發表於 2019-9-20 18:55

你今次咁客氣,客觀,和理非,有點不習慣,不過也不得不給你一個讚    

你今次咁客氣,客觀,和理非,有點不習慣,不過也不得不給你一個讚c14101 發表於 2019-9-20 21:41

識英雄重英雄啫。

一來我有追開你堆POST,二來ABC卡的確係抵,平過哈佬,我都聽咗你介紹,$40買咗一張$98版本。