[資源] HKT 固網電話就到期

想問那一間固網電話月費最平 ?

如果唔一定要有電話,只係 keep number 做飛線,本地 hello 喂 $18/月搞掂。。。

如果唔一定要有電話,只係 keep number 做飛線,本地 hello 喂 $18/月搞掂。。。
hkjimmytam 發表於 2019-10-7 19:54

固網 keep number 做飛線?

hkjimmytam 發表於 2019-10-7 19:54

唔多明,  上hello 喂 網站睇到一舊雲

我最近續左HKT 2年. 平均月費係$46

已用comet/ hello 喂幾年,固網號碼去手機app聽平好多。 平均每月固網號碼都無多過5次通話,仲要多數係打錯既。如果唔係用左幾十年個號碼,真係唔會keep。

已用comet/ hello 喂幾年,固網號碼去手機app聽平好多。 平均每月固網號碼都無多過5次通話,仲要多數係打 ...
hyperbola 發表於 2019-10-13 15:17

我係幾個月都唔響一次
用helloway純養number

唔多明,  上hello 喂 網站睇到一舊雲
atwy 發表於 2019-10-13 14:16

人地名都比埋你
連少少力都唔出
cs又唔打

擘大個口就問邊個最平
如果真係咁懶 求其見個價岩就續係最好的方法

Ching, 係咪加左價,我見現在要$288 1年服務

回復 9 #6863

我每月比緊$18 本地Helloway, 另外有一個號碼係國際Helloway(外國都收到打到電話)係$28.

via HKEPC Reader for Android