年卡係唔係上班放工地鐵好多站上唔到網?

有無高見?

via HKEPC Reader for Android

我用過中X~數xx~生果年咭,唔會上唔到^_^只係數xx最穩定(地鐡站內)
硬件使用iPad mini 5

我用過中X~數xx~生果年咭,唔會上唔到^_^只係數xx最穩定(地鐡站內)
硬件使用iPad mini 5 ...
bbnetnet 發表於 2019-10-19 10:18

mini5 都冇sim 卡位

如果用hotspot,點解唔用返插卡嗰部手機做準?

mini5 都冇sim 卡位  

如果用hotspot,點解唔用返插卡嗰部手機做準?
cap 發表於 2019-10-19 12:07

Ipad mini5冇lte version 咩???

Athlon神64 發表於 2019-10-19 12:20

佢活在平行世界

Athlon神64 發表於 2019-10-19 12:20

啊。。。。     搞錯咗冇通話同冇data呢樣嘢

信傳聞就用番上台卡,唔信就買張試下

香港4個台,比盡你都係比4舊水去試,
話時話,樓主你睇邊度講?

話時話,樓主你睇邊度講? ...
NeTZoO 發表於 2019-10-19 13:01

我估估下姐

有冇人分享下?

年卡來講係那4張? 萬年, 鴨了街, 激?